gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Bölcsőde

A különböző intézmény-fenntartói változások miatt 2015. szeptember 1-től ismét a helyi Önkormányzat fenntartásában működik tovább a bátmonostori Bölcsőde, most már regionális funkcióval, Csátalja, Dávod, Hercegszántó, Nagybaracska és Vaskút községek kisgyermekeit is fogadva.

A Bölcsőde regionális feladat ellátási szerződése

Bölcsőde a kezdetektől

Befejeződött a 20 férőhelyes két csoportos bölcsőde kialakítása. A beruházás költsége: 49.765.103 Ft. DAOP pályázaton elnyert összeg: 44.788.593 Ft, a fennmaradó összeget az önkormányzat biztosítja.

A beruházás kivitelezője: Bátmonostori Környezetvédelmi, Sport és Szabadidő Létesítményeket Működtető és Szolgáltató Nonprofit Kft. volt.
A beruházás befejezésének időpontja: 2012.03.31.

Béleczki Mihály polgármester

A Bölcsőde ideiglenes honlapja, melynek kialakítása még a nyertes pályázat része volt, egy ingyenes tárhelyen került elhelyezésre.


Kedves  Kisgyermekek,  Anyukák  és  Apukák!

A Bátmonostori Bölcsőde  2013. április  2-tól megnyitotta kapuit!

Délelőtt 10 órakor került sor a Bölcsőde megszentelésére és hivatalos megnyitására.

 

Várjuk a 20 hetes és 3 éves kor közötti kisgyermek jelentkezését! Intézményünk gyönyörű környezetben helyezkedik el. Kis létszámú csoportokkal és a legújabb, legmodernebb eszközökkel, játékokkal várjuk a kicsiket. Természetesen szakképzett kisgyermeknevelőkkel gondoskodunk arról, hogy a ránk bízott gyermekek a legnagyobb biztonságban, kényelemben és főleg sok-sok játékban és örömben részesüljenek.

Gondozási díjat, alapellátásért NEM kell fizetni!

Napi négyszeri étkezést biztosítunk, melynek térítési díja 485.- Ft/nap (diétás ellátás 530.- Ft/nap).

Alapgondozáson felül további szolgáltatásokat is vállalunk: Időszakos gyermekfelügyelettel és játszócsoporttal kívánunk még hozzájárulni a szülők megsegítéséhez. Ezeknek térítési díja: 240.- Ft/óra.

Elérhetőség: Galántai Csilla bölcsődevezető: 70/602 4881 vagy személyesen a bölcsődében. (6528 Bátmonostor Zrínyi u. 4.)

Videógaléria

Képgaléria

Térkép